TLF: 948 45 645  |  E-post: osteopat.lundsten@gmail.com  |  Myrveien 12, Ås

  • Linkedin - Grå Circle
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Klassisk massasje

Klassisk massasje er en dyptgående massasje som løser opp i muskelspenninger, samt gir velvære.

I klassisk massasje er hendene det viktigste verktøyet, og terapeuten benytter seg av en rekker «kna-strekk-press» teknikker. Tarapauten benytter massasjeolje for å gjøre behandlingen smidig og behagelig. Klassisk massasje kan gjøres på hele kroppen eller bare deler av kroppen, eksempelvis kun på nakke, skuldre og rygg, på føttene eller i ansiktet.

Klassisk massasje benyttes som supplement i blant annet osteopatisk behandling. Det kan brukes som forebyggende behandling så vel som akutt behandling ved f.eks. smerter. Klassisk massasje er utformet for å stimulere blodsirkulasjonen, styrke musklene og etablere en bedre balanse mellom muskler og skjelett. Metoden kan redusere smerter, stress og spenninger.

En av våre viktigste oppgaver er å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenninger kan oppstå blant annet på grunn av overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne og angst.

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje skiller seg noe ut fra vanlig klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk rettet mot dine plager. Den kan til tider føles ubehagelig eller smertefull, men denne smerten går raskt over. Terapauten benytter flere av de samme grepene som ved klassisk massasje, men går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Idrettsmassasje har som hensikt å assistere og stimulere reparasjonsfasen av skadet eller stresset vev, og på den måten fremkynde restitusjon og helningsprosessen. Man behøver ikke å være idrettsutøver for å benytte seg av idrettsmassasje.

Gravidmassasje

Gravidmassasje er en skånsom behandling som passer godt for gravide. Mange gravide opplever smerter og ubehag i kroppen under svangerskapet, spesielt i nakke, skuldre, rygg og setet.

I løpet av en graviditet går kroppen gjennom store forandringer. Kroppens tyngdepunkt forflyttes i takt med den voksende magen og legger stor belastning på både rygg og bekken. Under gravidmassasje fokuserer vi på å løsne opp muskelspenninger, og å øke blodsirkulasjonen.

En gravidmassasje kan også redusere hevelse i armer og ben, da massasje øker blodgjennomstrømningen i kroppen og hjelper til med væske drenasje i kroppen.

Behandlingen tilpasses slik at du finner en stilling som er behagelig for deg. Behandlingen kan utføres i ryggliggende, sideliggende eller sittende